Selfie-konijn

Nog een konijnenselfie voor hij de doos inging richting Hasselt :-)En de volgende stap was dit: een compact opgevouwen konijn in het postpakket - wat op Instagram voor de nodige likes zorgde.Cecilia vroeg mij een persoonlijk cadeau voor haar kersverse metekindje Julie. Roze en taupe, dat waren de tinten die de geboortelijst kleurden. Verder kreeg ik carte blanche. Waarop ik meteen aan de Osami van Petit Pan dacht en Cecilia net hetzelfde koos uit mijn lijstje suggesties. Waarop ik ook een konijnenknuffel voorstelde, omdat ik dat heel graag maak en het eigenlijk al een tijdje geleden was. En Cecilia het er helemaal mee eens was. Om maar te zeggen: het ging heel vlotjes. 


Helemaal bijpassend...


... maakte ik ook een dekentje met geflockte naam, iets wat ik intussen al goed in de vingers heb. 


En nu maar hopen dat petite Julie - die heel waarschijnlijk ook echt kleiner zal zijn dat haar knuffel - en haar konijn elkaar met open armen ontvangen. Konijn is er in elk geval al klaar voor:

16 opmerkingen

 1. Dat kind gaat haar konijn nooit vinden tussen haar deken! Maar ik denk dat als ze het vindt, dat ze het nooit meer los laat ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo schattig! Jammer dat ik nog niet kon naaien toen de mini's nog echt mini waren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is toch de max, zo'n doos mogen opendoen?!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nee zeg, ik vond nog niet de tijd om te reageren onder dat prachtige Fragile-kleedje en hier is het volgende al! Een heel tof postpakket,dat wel :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 'In het echt' inderdaad suuuuupermooi! (Als ik toevallig ook Julie heette, zou ik het zelf houden! :-D) Nog eens bedankt, Jozefien!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is een heus camouflage-konijn geworden.
  Ik hou van het Petit Pan stofje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk konijn, heb je daar een patroontje van?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hahaha, wat een briljante foto van het 'kameleon' konijn!

  BeantwoordenVerwijderen