Secret Santa met zijn extraatjes

Ui-te-raard deed ik dit jaar weer mee aan de Secret Santa die Tess organiseerde. Vorig jaar vond ik zowel het maken als krijgen heel spannend, dus wou ik er wel een part II aan breien.
Ik kreeg dit jaar de blog van Ilse uit de virtuele lotjespot van Tess. Een blog die mij deed likkebaarden door alle cupcakecreaties en de leuke (metekind)naaisels. Het verlanglijstje van Ilse liet ik compleet links liggen :-) en ik liet me 100% leiden door haar blog. Resultaat: haar cadeau werd een schort met cupcakezak, dat leek me de ideale match tussen naaien en koken.Met een knoop op de zak, om een handdoek aan een lusje aan te hangen tijdens het bakken. En dat ze er blij mee is, blijkt uit deze post.
Op mijn postpakket prijkte de naam van Vierenveertig, een blog waar ik al enkele jaren graag kom lezen en vaak even blijf plakken. Mijn hart maakte meteen een sprongetje, want ik vind de mood van de blog en de sfeer er echt top. Mijn geduld werd flink op de proef gesteld met een stevig ingetapete doos maar de fijne verrassing binnenin maakte het dubbel zo goed.


Ilse koos een blauw-rozig kringloopwinkelbordje en maakte er een kaarsenhouder van, inclusief assorti kaarsen. Meteen een ideaal decoratiestuk - ik ga die kaarsen nooit durven aansteken, veel te mooi - voor in ons nieuwe huis. Ons interieur wordt een mix van oud en nieuw, dus dit ligt helemaal in de lijn. 


En ik ben ook blij dat het geen naaicadeautje is, hoe vreemd dat ook lijkt want dit is nochtans de hoofdbrok van deze blog. Ilse, jij mag elk jaar mijn Secret Santa zijn :-).
Meteen is deze blogpost ook een ideale gelegenheid om mijn buit van december te tonen. Mijn give-awaygeluk is er niet zo vaak, maar àls het komt, dan meteen in een heuse vlaag van geluk.  In december kreeg ik een pretpakket via de immer gezellig blog van Billiepop, een bedankkaartje van Ilse en een happy kaartje van Pieke Wieke dat ik door mijn snelle e-mailreflex in de wacht wist te slepen. Dankjewel!
12 opmerkingen

 1. Gelukzak, zulke toffe cadeautjes. Ik wens je tonnen van geluk in 2014!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk toch die geschenkjes vol verrassingen

  http://mumendemiekes.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fijne verrassingen! Ook de schort is top!
  Veel geluk en inspiratie in 2014!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk die 'Secret Santa' cadeautjes die ik overal zie opduiken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Graag gedaan hoor! En wat zie ik daar, het kaartje van mijn nichtje (Ilse) staat naatst het mijne :) Grappig

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Juist! Jullie zijn familie, dat had ik gezien toen ik haar blog uitpluisde :-)

   Verwijderen
 6. Ewel, ik vind uw secret santa cadeautje dus ook helemaal passen bij jou(w blog) ... al zou ik er zelf niet direct opgekomen zijn ...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nog eens bedankt voor de supermooie schort! Is al van pas gekomen de laatste dagen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuk he, ik vond het ook tof! :)

  BeantwoordenVerwijderen