Verticale snor

Deze pixelvrienden bleken een schot in de roos, dus mocht ik een vervolg breien aan de collectie geflockte t-shirts. Iets met snorren, klonk het verzoek, en het mocht ook best wat opvallen. Fluoroze was een stapje te ver, dus koos ik voor knaloranje.


Snorren dus, in alle mogelijk maten en uitvoeringen. Flock heeft van die hele fijne kleine minihaartjes, wat perfect paste bij het bovenlipbedekkende thema. 


Van links naar rechts: de Kiekeboesnor, de truckerssnor, de plaksnor, de circusdirecteursnor, de pruiksnor, de Dalísnor, de borstelsnor, de pornosnor én de verticale snor. Dat laatste is een klein grapje en ook de clou van het t-shirt aangezien de drager himself dan ook al jaaaaren een verticale snor* heeft.
* sikje dus :-)

17 opmerkingen

 1. awel, mijn ventje vraagt al zo lang wanneer ik eens iets voor hem maak ;-) dit is eigenlijk een super idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk, leuke blog ook.......ik ga je zeker volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waaaah, geweldig! Ik denk dat mijn broer dat binnenkort cadeau krijgt (dan verander ik de sik in een dikke baard zoals ik die al eens op pinterest heb zien passeren...)!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! (Nu heb ik eindelijk een ideetje wat ik die arme kerel van me kado moet doen aangezien ik nooooit iets voor hem maak)

  BeantwoordenVerwijderen