Blauwe bolle babybuik - part II

In de wolken ben ik met de brief van Fragile, ook al ben ik helemaal niet gewonnen. Maar de kers op de taart kwam eigenlijk al een goeie maand ervoor.

In februari speelde Delphine fotomodel voor het ontwerp van Fragile & Van Katoen. Poseren ging vlotjes en na een dik kwartier was het geklonken. Achteraf had ze nog een vraagje: of ik dat kleedje nog es opnieuw wou maken? Voor hun huwelijk, in maart.

"Ja, ik wil", zei ik, nadat ik er welgeteld vijf seconden over nagedacht had. Tuurlijk wou ik dat doen! Was het een echte witte trouwjurk met lange sleep en kilo's tule geweest, dan was ik er ver van weggelopen. Maar een kopietje van het blauwe model, dan kon perfect. Het mocht zelfs nog eenvoudiger, want het sjaalconcept hoefde niet en de strik verhuisde naar een hogere stek.

En dat zag er dan zo uit, op een heerlijk zonnige maartdag:Voor de gelegenheid was ik - als groentje - ook bloemist van dienst...... en fotografeerde ik mee.


Et voilà, mijn allereerste trouwjurk is een feit :-).

12 opmerkingen

 1. Zo tof! Daar mag je echt trots op zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maar zeg, dat is supercool! Wat een eer! En terecht! En zo'n schone foto's dat gij maakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Amai, zo'n manusje van alles! Kleedjes ontwerpen, maken, bloemschikken, fotograferen, ... Alle dingen die ik zelf graag doe of zou kunnen!

  En de vraag om haar trouwfeest te maken, da's toch nog 10 keer beter dan dienals super,leuke brief van Frafile?!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb je niet ongeloofelijk veel strss gehad, ik heb al boeketten gemaakt, maar alle 3, echt wauw! Je boeket, je foto's, je jurk, het ziet er allemaal om ter mooier uit! Eens denken wanneer ik ga trouwen dan kom uk bij u langs
  :0)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. allemaal zo knap! diep onder de indruk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gho WAUW !
  Die vraag, da's wel duidelijk één van de mooiste complimenten dat je kan krijgen..
  Want een bruid doet niet zomaar een jurkje aan hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt, dat is gewoon echt fantastisch! Daar kan je wel eens mee uitpakken. Het is gewoon "af" alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Amaai, mijn mond valt open van verbazing! Voor alles, echt alles ! Het kleedje, het prachtboeket, de foto's ... Dikke dikke chapeau !

  BeantwoordenVerwijderen