Groen

Kleine Jaan is met zijn vier weken ook nog wat groen achter z'n oren, dus een dekentje in hetzelfde kleur werd zijn geboortegeschenkje. Volgens het intussen aloude recept en aangevuld met grasgroene pantoffeltjes, die op aanvraag al gemaakt werden toen hij nog een buikbewoner was.
De foto's zijn dan ook in een passend decor genomen, in onze fictieve achtertuin dus (aka parking met gras), waar de nijlpaarden lustig kunnen grazen.

Daarna ging ik nog even verder op het groene elan. In een hoekje van mijn naaikast (klinkt echt hé) vond ik een dode paraplu. De stof was te mooi om weg te gooien, maar van het skelet van de paraplu bleef helaas niets meer over. Na enkele rijen rechtdoor stikken redde ik de paraplu en kreeg in ruil een boodschappentas.Op te vouwen tot vijf vierkante centimeter, aangezien het lintje met de drukknoop van de paraplu nog aan de stof hing.Ik ben er ondertussen al keihard mee uitgelachen, maar ik blijf trots op de transformatie en mijn ecologische voetafdruk is bij deze toch een superklein beetje geminderd. Nà.2 opmerkingen

  1. Jaan heeft al een zalige autodut achter de rug met zijn nijlpaardjesdekentje. Dikke merci Jos en hoedje af voor je prachtige werk. Keep up the good spirit en toi toi met je examens!
    Trui en de mannen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn om te lezen dat zijn dekentje echt gebruikt wordt. En als het tot op de draad versleten is, maak ik gerust een nieuwe versie. Levenslange garantie dus :-).

    (Merci voor het doopsuikertje, ze zijn natuurlijk al lang op :-))

    BeantwoordenVerwijderen