Date met cadeau

Na de geslaagde blind date in september breiden we er enkele weken terug een vervolg aan. Gent was deze keer de plaats van afspraak, waar ik met mijn ervaring van vijf jaar kotgenot Noëlla en Hendrikje én Arwen zou rondleiden. We startten met een xxxl-brunch in de Barista, waar ik voor ons vieren ging bestellen aan den bar en toen ik terugkwam een cadeautje op tafel zag liggen. Op geheel subtiele wijze had ik mijn verjaardag even laten vallen en dat was de dames blijkbaar niet ontgaan. Ik kreeg dus een papieren cadeautje "pour la mademoiselle" (de kreuken gingen er voor de foto helaas niet meer uit na een dagje verfrommeld wezen in mijn handtas, sorry!)


Over de verpakking alleen was ik eigenlijk al dolenthousiast. Helemaal authentiek gestempeld inclusief strik (onnodig te zeggen dat ik daar redelijk zot van ben?). In de papieren zak zaten nog dit:

Een tasje in een heerlijk Petit Panstofje. Eentje dat ik heerlijk mooi vind maar zelf (nog) niet heb in mijn stoffenkast: dé perfecte keuze dus van Hendrikje.

En in dat zakje zat een strikjesstempel, gegutst door Noëlla. Schot in de roos, want zelf heb ik mij nog nooit gewaagd aan stempelmaken. Een betere vorm dat het stikje kon ze ook niet kiezen. Het staat dan wel klein in de banner bovenaan, maar het begint meer en meer mijn blogherkenningspunt te worden.

Conclusie: heerlijke dag, heerlijke blogdames die mijn smaak al helemaal kennen én heerlijke Arwen (die in de Stoffenkamer als een echte pro aan de stofjes voelde en honderduit vertelde. Hendrikje, ik wil ze gerust eens een dagje lenen).

Merci madammen!

14 opmerkingen

 1. Zo mooi! En of je daarvan kan genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een tof en persoonlijk cadeautje!!! Die stempel zal vaak gebruikt worden denk ik ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helemaal leuk, dat cadeau zou hier ook met gejuich ontvangen worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh zeg, ik zie het nu pas. Het was inderdaad heerlijk! Voor de smaakpapillen, voor de ogen, voor de handen, voor de neus...
  I am 'thrilled' om Gent nog eens in het lang en in het breed te ontdekken! Thanks Mlle!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat moet een leuke dag geweest zijn! Laat maar gauw iets zien met de stempel erop...

  BeantwoordenVerwijderen