Bontgirl

Kleine Laure blijft niet klein en deze roze pantoffeltjes werden te krap...Hoog tijd dus om een winters alternatief te maken en twee kleine blauwe fleecepantoffeltjes met een roze strikje rolden van onder de naaimachine.

Ik maakte ook nog twee warme, nepbonten exemplaren, want het beloofde toch een strenge winter te worden? Letterlijk handwerk, want de machine wou niet stikken door vijf lagen bont ineens. Alles met de hand genaaid dus, tot twee zachte bolletjes die er bo(nt/m)bastisch uitzien - en dat zijn ze ook - maar ze houden vooral haar voetjes helemaal warm. Misschien overwegen om er ook eens in maatje 39 te maken :-)?Compleet met antislipzool, om Laures eerst wandelpogingen aan te moedigen.

Een nieuw patroontje dus, geschikt voor baby's die op grote voet leven. Al blijven de kleine minipantoffeltjes natuurlijk niet te versmaden, zoals deze oranje pootjes voor kleine Stan.

2 opmerkingen

  1. Wat zijn ze leuk! Maak je de sloffen naar eigen ontwerp of gebruik je een patroon? Lijkt me ook een leuk projectje om een keer te proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goh, dat weet ik eigenlijk niet meer...
    Deze lijken er het meest op (http://stardustshoes.blogspot.com/2006/10/cloth-shoe-pattern.html), maar uiteindelijk zal je wel zien dat je er best je eigen draai aan geeft. Toi toi en happy 2012!

    BeantwoordenVerwijderen