Minipootjes!Ik heb hier tegenwoordig een lidkaart nodig van de VIV: de vooruitziende en ijverige vrouwen.
Dikke buiken die rond juni hun inhoud prijsgeven, da's niet ideaal qua timemanagement (lees: los examenos). Dus bouwde ik mezelf deze week om tot pantoffeltjesfabriek. Mijn bandwerk leverde vijf paar slofjes op. Nu hou ik - als een echte werkmeinsch - even lunchpauze (lees: schoolwerk), maar daarna ga ik terug naar mijn fabriek voor een tweede shift.

De pantoffeltjes zijn jammergenoeg naamloos: een label zou al de helft van het slofje bedekken :-). Maar daarom zijn ze niet met minder liefde gemaakt, integendeel.

Wie een baby kent die ik ook ken maar momenteel slofjesgewijs schandelijk vergeten werd: geef een gilletje en dan fiks ik iets. Let wel: de pantoffeltjes zijn niet echt voor dagverse dotjes, eerder geschikt voor pootjes van zes à negen maanden oud.
De firma dankt u.

2 opmerkingen

  1. Super, die slofjes. Waar kan ik er bestellen voor nummer twee?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat komt voor elkaar! Fluister je me even toe welk geslacht de baby heeft? Mijn aanbod jongensstofjes is nogal beperkt, vandaar. Of als je dat liever niet verklapt, dan ga ik wel voor uniseks groen, of rood. Goeie? En wanneer beval je ongeveer?

    BeantwoordenVerwijderen