Geen twee...

Nog vier keer slapen, twee repetities en één generale tot de aftrap wordt gegeven van "PAS de DEUX", de mini-kindervoorstelling van compagnie de URN op de Kleinste Steeple.

En dit jaar is die van mijn hand - tekst en regie. Spannend!
De tekst was al eventjes af, maar geknipte acteurs en actrices vinden was minder evident. Gelukkig heeft Bram zich opgeworpen als mijn rechterhand en heeft hij z'n theaterconnecties es aangesproken. Met een bende fijne jonge dames en heren tot gevolg.

Vanavond hebben we de eerste echte repetitie om alles te 'zetten' en op details te werken. Donderdag volgt er nog eentje om de puntjes op de i te zetten. En zaterdagochtend houden we een generale op onze locatie, namelijk de boomgaard in het park van Casier. Een plekje dat ik zelf eigenlijk niet kende: heel afgelegen, maar supermooi met de bomen in bloei. Als alles gepimpt zal zijn met slingers, vlaggetjes, lampjes en ballonnen wordt het waarschijnlijk een idyllisch plaatje. Da's toch de bedoeling, want het stuk gaat over een huwelijksfeest.

Ben benieuwd hoe het allemaal zal uitdraaien - uiteindelijk wordt het altijd helemaal anders dan je in je hoofd hebt - en hoe het publiek zal reageren...
Nog een streepje reclame, want iedereen is van harte welkom!

Geen opmerkingen