Lieve Lena

Een pretpakket met vlaggenlijn, dekentje, wolkkussentje en kaartje: dat was het plan om baby x te verwelkomen. Met nog enkele weken voor de uitgerekende datum te gaan fikste ik de voorbereidingen op maandag 29 februari. Ik koos voor blauwmint - zoals het kamertje - en oker. Stof, paspel, garen en flock: check. Het bewijs postte ik op Instagram:Maar toen vond lieve Lena het een goed plan om van haar verjaardag een specialleke te maken. Op schrikkeldag werd ze geboren, en daarmee verraste ze iedereen.Euforie ten top! Maar ook een beetje paniek, want mijn punctuele voorbereidingen van 's morgens vielen compleet in het water. 's Avonds sprong ik snel achter mijn naaimachine om een vlaggenlijn te naaien en werd het lief als flockknipper ingeschakeld. Zo konden we de dag nadien in het ziekenhuis de kamer pimpen.


Voor de andere cadeautjes stak ik een tandje bij. Per bezoekje aan mini-Lena - ze woont maar anderhalve straat van bij ons - nam ik eentje mee. En zo kon Lena tijdens haar eerste shoot professioneel figureren bij de maaksels.11 opmerkingen

 1. Mijn opa was ook een schrikkelkindje. Tot hij vorige week - net 18 geworden - zachtjes overleed. Ergens vind ik het wel leuk om te lezen dat er een opvolgertje is :-) En wat voor een! Een prachtbaby bij haar heerlijke wolkenkussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt lief, baby én kadootjes. Pastels horen daar toch echt bij hè...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die kleurtjes, zo mooi bij die verse boelekes! Heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een mooie baby! en wat een fijne cadeautjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk! Speciaal zo'n schrikkelbaby en wat lief die cadeautjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. If you're trying to lose kilograms then you absolutely have to jump on this totally brand new tailor-made keto diet.

  To produce this keto diet, certified nutritionists, fitness couches, and professional chefs have joined together to develop keto meal plans that are productive, convenient, economically-efficient, and satisfying.

  Since their grand opening in early 2019, hundreds of individuals have already remodeled their body and well-being with the benefits a smart keto diet can provide.

  Speaking of benefits: in this link, you'll discover 8 scientifically-confirmed ones offered by the keto diet.

  BeantwoordenVerwijderen