Labelfestival

Kinderen die één knuffel bombarderen tot pluchen lieveling en die dan jaren mee op sleeptouw nemen? Ik was er ook zo eentje. Intussen al helemaal afgekickt maar zo'n superknuffel heeft toch z'n charme, vind ik.

Geen klassiek geknuffel voor baby Louie. Dat wist ik al nog voor hij geboren was. Broer Siebe heeft een collectie labeldoekjes die hij overal met zich meeneemt. Ook slapen kan alleen maar met alle doekjes in bed. De doekjesgewoonte van Siebe ging bij deze ook over naar Louie. Omdat ik wist dat er geen labeldoekjes zoals die van Siebe in de winkel te vinden waren, gaf ik Louie een handgemaakt exemplaar als geboortecadeau. Meteen ook het grote voordeel van naaien: de keuze van stof, materiaal en kleur zijn onbeperkt. Het labeldoekje bleek in de smaak te vallen, want onmiddellijk kreeg ik er een bestelling van vier extra bij. Met vijf doekjes is Louie dus gewapend voor levenslang labelgefriemel.

Lang leve de labels voor Louie:Iets minder chaotisch ziet dat er zo uit. Vier (bijna) exacte labeldoekjes, klaar om helemaal platgeknuffeld, -gekwijld en -gesleept te worden. 

8 opmerkingen

  1. Keischoon - en exact hetzelfde dat is handig voor als er 1 verloren gaat! Maar wedden dat er toch ééntje het lievelingsdoekje wordt. (dat ruikt anders, het lichtblauwe labeltje links is al wat harder afgeknabbeld dan de rest...) Zo'n lievelingsknuffel of -doekje blijkt tot grote frustratie van de ouders in veel gevallen toch onvervangbaar! Baby Louie heeft wel chance ze zijn echt super!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Labeldoekjes blijven leuk he! Lekker makkelijk om te maken, echt zo'n snel klaar en schoon project! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo tof! Ik zie al van die mini-vingertjes heen en weer gaan over de labeltjes...

    BeantwoordenVerwijderen